Echipa națională de handbal feminin continuă partidele de pregătire de la Craiova

Loturile de Senioare și Tineret ale României s-au reunit pentru prima dată de la începutul pandemiei COVID-19 la Craiova, în perioada 27 septembrie - 3 octombrie. Tricolorele au disputat joi o partidă amicală cu selecționata de tineret, urmând ca a doua partidă să se desfășoare sâmbătă, 3 octombrie.
 
Fetele de la naționala de handbal s-au revăzut la prima acțiune după șase luni de pauză forțată din cauza pandemiei de Coronavirus.

“A fost o perioadă destul de lungă de pauză, am așteptat cu nerăbdare acest moment de a fi alături de fete. A fost foarte emoționant să-mi revăd coechipierele” - Yuliya Dumanska, componentă a echipei naționale de handbal.

“Mi-a fost dor de fete, mă bucur că sunt din nou la națională” - Denisa Dedu, componentă a echipei naționale de handbal.
 
Burcea vrea să se reia competiția internă
 
Selecționerul Bogdan Burcea își dorește ca până la Campionatul European din decembrie naționala să joace câteva meciuri amicale.
“Contează enorm că nu avem amicale, același sentiment îl avem și la cluburi, așteptăm să se reia campionatul. Selecția o faci în urma prestației de la club… Nu mai știu dacă în aceste vremuri putem programa ceva și să rămână în picioare! Cel mai important e să se stabilizeze situația și să revenim la normal” - Bogdan Burcea, selecționer al echipei naționale feminine de handbal.