Reluarea competițiilor de handbal în România continuă prin Turneul Ligii Zimbrilor (etapele 1-3), programat să aibă loc în perioada 15-17 septembrie la Sfântu Gheorghe.

Accesul mass media la acest eveniment se va face prin respectarea prevederilor legale în vigoare și a Protocolului Medical de Organizare și Desfășurare a Competițiilor de Handbal, astfel, exceptând deținătorul de drepturi tv, la aceste meciuri vor fi puse la dispoziție locuri limitate la masa presei, iar pozițiile de fotograf vor fi alocate în funcție de spațiul disponibil. Zonele de acces pentru mass media vor fi clar definite.

Având în vedere că locurile disponibile sunt limitate, procedura de acreditare va lua în vedere următoarele aspecte:
1. Televiziunile naționale vor avea prioritate: accesul a maxim 1 reporter și 1 cameraman/instituție
2. Agentiile de presa, presa de profil și cea cu acoperire națională vor avea prioritate, maxim 1 reprezentant/instituție

Pentru a intra în sălile de competiție reprezentanții mass media vor trebui să treacă prin triajul epidemiologic și vor trebui sa semneze o declarație pe propria răspundere, formular care va fi pus la dispoziție la intrarea în sală. 

Pentru a evita riscul de infectare nu se va amenaja o zonă mixtă și nici nu se vor organiza conferințe de presă.

Cererile de acreditare vor fi depuse prin intermediul sistemului de acreditare al Federației Române de Handbal - www.frh.ro/acreditari, termenul limită pentru depunerea acestora este 12 septembrie, ora 12:00. Cererile venite după termenul mentionat nu vor putea fi luate in calcul. Lista celor acreditați va fi comunicată către cei înscriși în platformă în data de 13 septembrie.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni.