Reluarea competiÈ›iilor de handbal în România va începe prin Turneul Final 4 al Cupei României FAN Courier È™i meciurile restante din cadrul Sferturilor de Finală, programate să aibă loc între 3-6 septembrie la Sala Polivalentă din BucureÈ™ti.
Accesul mass media la acest eveniment se va face prin respectarea prevederilor legale în vigoare È™i a Protocolului Medical de Organizare È™i Desfășurare a CompetiÈ›iilor de Handbal, astfel, exceptând deÈ›inătorul de drepturi tv, la aceste meciuri vor fi puse la dispoziÈ›ie locuri limitate la masa presei iar poziÈ›iile de fotograf vor fi alocate în funcÈ›ie de spaÈ›iul disponibil. Zonele de access pentru mass media vor fi clar definite.


Având în vedere că locurile disponibile sunt limitate, procedura de acordare va lua în vedere următoarele aspect:
1. Televiziunile naționale vor avea prioritate: accesul a maxim 1 reporter și 1 cameraman/instituție
2. Presa de profil și cea cu acoperire națională va avea prioritate, maxim 1 reprezentant/instituție


Pentru a intra în Sala Polivalentă reprezentanÈ›ii mass media vor trebui să treacă prin triajul epidemiologic È™i semnarea unei declaraÈ›ii pe propria răspundere, formular care va fi pus la dispoziÈ›ie la intrarea în sală.
Pentru a evita riscul de infectare nu se va amenaja o zonă mixtă È™i nici nu se vor organiza conferinÈ›e de presă. La finalul fiecărei partide se va organiza o È™edință de media prin intermediul Zoom, detaliile de autentificare urmând să fie comunicate celor acreditaÈ›i.
Procedura care va trebui respectată în timpul ceremoniei de premiere va fi comunicată reprezentanÈ›ilor mass media acreditaÈ›i.
Cererile de acreditare vor fi depuse prin intermediul sistemului de acreditare al FederaÈ›iei Române de Handbal - www.frh.ro/acreditari, termenul limită pentru depunerea acestora este 30 august, ora 12:00. Cererile venite după termenul mentionat nu vor putea fi luate in calcul. Lista celor acreditaÈ›i va fi comunicată în data de 31 august.
Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni.