Reluarea competițiilor de handbal în România va începe prin Turneul Final 4 al Cupei României FAN Courier și meciurile restante din cadrul Sferturilor de Finală, programate să aibă loc între 3-6 septembrie la Sala Polivalentă din București.
Accesul mass media la acest eveniment se va face prin respectarea prevederilor legale în vigoare și a Protocolului Medical de Organizare și Desfășurare a Competițiilor de Handbal, astfel, exceptând deținătorul de drepturi tv, la aceste meciuri vor fi puse la dispoziție locuri limitate la masa presei iar pozițiile de fotograf vor fi alocate în funcție de spațiul disponibil. Zonele de access pentru mass media vor fi clar definite.


Având în vedere că locurile disponibile sunt limitate, procedura de acordare va lua în vedere următoarele aspect:
1. Televiziunile naționale vor avea prioritate: accesul a maxim 1 reporter și 1 cameraman/instituție
2. Presa de profil și cea cu acoperire națională va avea prioritate, maxim 1 reprezentant/instituție


Pentru a intra în Sala Polivalentă reprezentanții mass media vor trebui să treacă prin triajul epidemiologic și semnarea unei declarații pe propria răspundere, formular care va fi pus la dispoziție la intrarea în sală.
Pentru a evita riscul de infectare nu se va amenaja o zonă mixtă și nici nu se vor organiza conferințe de presă. La finalul fiecărei partide se va organiza o ședință de media prin intermediul Zoom, detaliile de autentificare urmând să fie comunicate celor acreditați.
Procedura care va trebui respectată în timpul ceremoniei de premiere va fi comunicată reprezentanților mass media acreditați.
Cererile de acreditare vor fi depuse prin intermediul sistemului de acreditare al Federației Române de Handbal - www.frh.ro/acreditari, termenul limită pentru depunerea acestora este 30 august, ora 12:00. Cererile venite după termenul mentionat nu vor putea fi luate in calcul. Lista celor acreditați va fi comunicată în data de 31 august.
Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni.