Federația Română de Handbal va organiza online cursul anual destinat perfecționării antrenorilor-seniori, în zilele de 7 și 8 august 2020.

Ora de deschidere a cursului: vineri, 7 august, orele 8.45. Detalii privind desfășurătorul cursului vor fi anunțate în timp util.  

Taxa de participare: 50 lei

Cont bancar F.R.H.: LEI: RO60RNCB0072049705620001

Participanții sunt rugați să transmită dovada achitării taxei până joi, 6 august, orele 16.00 pe adresele de mail: nicoleta.alexandrescu@frh.ro sau sorin.toacsen@frh.ro

Detalii tehnice:

Webinarul de vineri și sâmbătă se va organiza folosind aplicația Zoom Cloud Meetings.

Pentru a putea participa la curs, toți antrenorii de Ligă Națională și Divizia A sunt rugați să:

1. Își descarce în prealabil aplicația Zoom și să o instaleze pe telefon/laptop/computer.

2. Să se înregistreze cu: Nume, prenume, club de proveniență

3. Să transmită dovada achitării taxei la unul dintre mail-urile menționate anterior de pe e-mail personal, pe care l-au folosit și în înregistrarea în aplicația Zoom.

4. După transmiterea dovezii achitării taxei, vor primi un link ce va trebui accesat vineri, și sâmbătă, pentru a avea acces la Cursul online de perfecționare al antrenorilor-seniori, precum și desfășurătorul cursului.

5. Atenție: Fiecare antrenor se va înregistra sub nume propriu. Nu este permisă participarea la curs a doi sau mai mulți antrenori de pe același calculator. Neînregistrarea (cu nume, prenume, club) este considerată absență.

Pentru orice nelămuriri privind Cursurile online de perfecționare ale antrenorilor-seniori puteți contacta antrenorii federali responsabili pentru seniori, feminin și masculin.