Federația Română de Handbal va organiza online cursul anual destinat perfecționării antrenorilor-juniori, în zilele de 05 și 06 septembrie 2020.

Ora de deschidere a cursului: sâmbătă, 05 septembrie, orele 10.55. Detalii privind desfășurătorul cursului vor fi anunțate în timp util. 

Taxa de participare: 50 lei

Cont bancar F.R.H.: LEI: RO60RNCB0072049705620001

Participanții sunt rugați să transmită dovada achitării taxei până joi, 27 august, orele 16.00 pe adresele de mail: steluta.luca@frh.ro sau iulian.stamate@frh.ro

Detalii tehnice:

Webinarul de sâmbătă și duminică, 05 și 06  septembri se va organiza folosind aplicația Zoom Cloud Meetings.

Pentru a putea participa la curs, toți antrenorii de echipe de juniori sunt rugați să:

1. Își descarce în prealabil aplicația Zoom și să o instaleze pe telefon/laptop/computer.

2. Să se înregistreze cu: Nume, prenume, club de proveniență

3. Să transmită dovada achitării taxei la unul dintre mail-urile menționate anterior de pe e-mail personal, pe care l-au folosit și în înregistrarea în aplicația Zoom.

4. După transmiterea dovezii achitării taxei, vor primi un link ce va trebui accesat sâmbătă, și altul pentru duminică, pentru a participa la Cursul online de perfecționare al antrenorilor-juniori, precum și desfășurătorul cursului.

5. Atenție: Fiecare antrenor se va înregistra sub nume propriu. Nu este permisă participarea la curs a doi sau mai mulți antrenori de pe același calculator. Neînregistrarea (cu nume, prenume, club) este considerată absență.

Pentru orice nelămuriri privind Cursurile online de perfecționare ale antrenorilor-juniori puteți contacta antrenorii federali responsabili pentru juniori, feminin și masculin.