Am ajuns la ediția a XI-a din seria Liga Florilor MOL - Jurnal de pauză competițională, în care stăm de vorbă cu protagonistele Ligii Florilor MOL pentru a vedea cum își petrec timpul în această pauză competițională forțată. Excepție de la regulă, astăzi am stat de vorbă cu Andreea Ailincăi, unul dintre stâlpii naționalei de Tineret a României, precum și cu Cristina Enache (CS Minaur Baia Mare) și Bianca Aron (AHCM Slobozia).

 

  • Cum te antrenezi în această perioadă de pauză competițională?

Andreea Ailincăi (C.N.E. Rm Vâlcea/ CS Chimia Rm Vâlcea): În această perioadă mă antrenez în casă, am o bicicletă de spying și fac exerciții cu greutatea corpului.

Cristina Enache (CS Minaur Baia Mare):Mă antrenez în casă, făcând exerciții de mobilitate și forță, iar partea de alergare o fac în parcarea blocului.

Bianca Aron (AHCM Slobozia): Mi-am creat un program de antrenamente pe care îl practic în fiecare zi cu diferite materiale pe care le am acasă. Beneficiez de faptul că stau la curte și încerc cât mai mult să fac exercițiile afară, mai ales că avem parte de zile însorite.

 

  • Ce-ți lipsește cel mai mult din Liga Florilor MOL?

Andreea Ailincăi (C.N.E. Rm Vâlcea/ CS Chimia Rm Vâlcea):Îmi lipsesc foarte mult antrenamentele, meciurile și timpul petrecut cu echipa.

Cristina Enache (CS Minaur Baia Mare): Cel mai mult îmi lipsește atmosfera din cadrul echipei, atât de la antrenamente cât și de la meciuri, dar și susținătorii handbalului băimărean.

Bianca Aron (AHCM Slobozia): Îmi lipsesc colegele de echipă, ambientul pe care îl avem când suntem împreună, antrenorii și acele trăiri din timpul meciurilor oficiale.

 

  • Care au fost cele mai importante lucruri pe care le-ai cumpărat?

Andreea Ailincăi (C.N.E. Rm Vâlcea/ CS Chimia Rm Vâlcea):Nu am cumpărat nimic, nu am ieșit deloc din casă.

Cristina Enache (CS Minaur Baia Mare):Am cumpărat câteva accesorii pentru fitness pentru a face exerciții în casă, și o serie de cărți.

Bianca Aron (AHCM Slobozia): Mâncare și echipamente pentru a putea face antrenamentele acasă.

 

  • Cum iți petreci timpul liber?

Andreea Ailincăi (C.N.E. Rm Vâlcea/ CS Chimia Rm Vâlcea): Citesc, gătesc, dansez și mă uit la filme.

Cristina Enache (CS Minaur Baia Mare): Citesc, ascult muzică, mă uit la seriale și gătesc.

Bianca Aron (AHCM Slobozia): Petrec foarte mult timp cu familia mea, jucăm remmy, ne uităm la filme, și mă joc cu câinii mei (am 4 și nu mă plictisesc de ei). Încerc să stau cât mai mult la aer liber.

 

  • Care e mesajul tău pentru fanii Ligii Florilor MOL?

Andreea Ailincăi (C.N.E. Rm Vâlcea/ CS Chimia Rm Vâlcea): Stați în casă, aveți grijă de voi și după această perioadă vă așteptăm în număr cât mai mare la sală.

Cristina Enache (CS Minaur Baia Mare): Știu că și vouă vă lipsesc competițiile sportive în această perioadă, dar este important să trecem cu bine peste și să ne revedem sănătoși în număr cât mai mare la sală. Aveți grijă de voi!

Bianca Aron (AHCM Slobozia): Sper ca în această perioadă să realizăm cât de important este să rămânem în casă, să ne revedem cât mai repede în sălile de handbal și să ne bucurăm împreună . Fiți optimiști și aveți grijă de voi!