Seria "Liga Florilor MOL - Jurnal de pauză competițională", în care stăm de vorbă cu protagonistele Ligii Naționale pentru a vedea cum își petrec timpul în această perioadă de pauză forțată, continuă cu ediția a IX-a. Astăzi stăm de vorbă cu:

Andreea Popa (CS Minaur Baia Mare), Ioana-Rebeca Necula (U Cluj - Napoca), Gabriela Vrabie (HC Zalău)

 

  • Cum te antrenezi în această perioadă de pauză competițională?

 

Andreea Popa (CS Minaur Baia Mare): Pentru toți sportivii este o perioadă destul de grea pentru că antrenamentele se desfășoară în condiții nespecifice, însă zilnic repect programul individualrecomandat de preparatorul fizic al echipei. cât și cel al preparatorului fizic al echipei naționale.

Ioana-Rebeca Necula (U Cluj - Napoca): În fiecare zi primim programul de la preparatorul fizic al echipei.

Gabriela Vrabie (HC Zalău): Mă antrenez cu drag și spor la mine în sufragerie , făcând tot felul de programe cardio sau exerciții specifice mai multor grupe de mușchi. Când sunt zile însorite, îmi împart antrenamentul în două și încerc să profit de vremea bună ieșind afară în curte . Acolo alerg, uneori mai fac ruperi de ritm sau schimbări de direcție prin simplul fapt ca mă iau la intrecere cu cățelul meu Oscar. în cea de-a doua parte lucrez specific încercand să improvizez cât mai mult ca antrenamentul meu să semene cu unul din sala de handbal .

 

  • Ce-ți lipsește cel mai mult din Liga Florilor MOL?

Andreea Popa (CS Minaur Baia Mare): În primul rând îmi lipsesc colegele, antrenorii, atmosfera din echipă, dar și jocurile oficiale, atmosfera creată de suporterii băimăreni la meciurile de acasă.

Ioana-Rebeca Necula (U Cluj - Napoca): Pot să spun că îmi lipsește tot, jocurile, colectivul, însă cel mai mult îmi lipsește obiectul muncii, mingea.

Gabriela Vrabie (HC Zalău): Îmi lipsesc foarte mult meciurile, spiritul de luptă, pur și simplu acel sentiment de bucurie de a juca handbal.

 

  • Care au fost cele mai importante lucruri pe care le-ai cumpărat?

Andreea Popa (CS Minaur Baia Mare): Din punctul meu de vedere, cumpărăturile au fost cele uzuale, orientate spre a-mi asigura o viață echilibrată, fără excese.

Ioana-Rebeca Necula (U Cluj - Napoca): Am investit în echipamentul necesar pentru antrenamentele în casă.

Gabriela Vrabie (HC Zalău):Câteva mici unelte pentru antrenament (coardă, elastic, minge medicinală, gantere), dar și cărți bune și mâncare sănătoasă.

 

  • Cum iți petreci timpul liber?

Andreea Popa (CS Minaur Baia Mare): După terminarea programului de antrenament îmi place să citesc cărți polițiste, să urmăresc filme și să țin legătura cu prietenii.

Ioana-Rebeca Necula (U Cluj - Napoca: Mă uit la filme, citesc și scot câinele la plimbare.

Gabriela Vrabie (HC Zalău): În timpul liber încerc să citesc cât mai mult, fac puzzle-uri , mai urmăresc filme, seriale, meciuri în care am evoluat , sau îmi petrec timpul pur si simplu stând cu familia. Însă, nu în ultimul rând îmi analizez persoana încercând să îmbunătățesc anumite aspecte, atât fizice cât și morale, incercand să devin cea mai bună versiunea a mea.

 

  • Care e mesajul tău pentru fanii Ligii Florilor MOL?

Andreea Popa (CS Minaur Baia Mare): Mesaul meu este: Stați acasă! Cu cât ne vom proteja pe noi și pe cei din jurul nostru cu atât mai repede ne vom putea reîntâlni pe terenurile de sport și ne vom bucura de spectacolul sportiv.

Ioana-Rebeca Necula (U Cluj - Napoca): Trebuie să fim răbdători, trebuie să stăm în casă, să revenim la libertatea de dinainte mai puternici și sănătoși.

Gabriela Vrabie (HC Zalău): Aș vrea să le transmit fanilor multă multă sănătate, să ne revedem cât mai repede pe terenul de handbal și să trecem cu bine peste această perioadă din viața noastră . Să iși păstreze zâmbetul pe buze și să aibă multă grijă de ei.