Federația Română de Handbal dorește să transmită toate gândurile bune și însănătoșire grabnică domnului Cristian Gațu, fostul președinte al FRH și un mare campion al sportului nostru. Domnul Gațu a suferit un atac cerebral în urma căruia a fost nevoit să fie internat de urgență, urmând ca mâine să fie supus unei intervenții chirurgicale. Conform informațiilor primite, starea sa este una stabilă.

În vârstă de 74 de ani, Cristian Gațu este dublu campion mondial cu naționala României (1970, 1974) și dublu medaliat olimpic (bronz -Munchen 1972, argint  - Montreal 1976). În cariera administrativă, el a ocupat funcția de Secretar de Stat în Ministerul Tineretului si Sporturilor (1991-1993) și a deținut funcția de președinte al Federației Române de Handbal timp de 17 ani (1997-2014), devenind apoi președinte de onoare al Federației Române de Handbal.

Federația Română de Handbal și toți cei implicați în fenomenul handbalistic sunt alături de domnul Cristian Gațu în aceste momente dificile și îi dorim multă sănătate și însănătoșire grabnică.