Așteptarea s-a încheiat pentru fanii handbalului feminin din România și ai Ligii Florilor MOL care azi vor urmări un nou duel între campioana și vicecampioana Ligii Naționale, un duel care s-ar putea dovedi decisiv în lupta pentru titlul de campioană în acest sezon. Partida se va desfășura fără spectatori și este programată să înceapă la ora 18:30, transmisă în direct pe TVR 1.

După o luptă foarte încinsă pentru titlu în sezonul trecut și o Supercupă la fel de disputată, cele două formații au continuat bătălia și în acest sezon, un sezon care ne-a oferit numeroase momente pline de suspans. În etapa a 5-a, SCM Rm Vâlcea s-a impus la un singur gol în fața CSM București (20-19), iar acum, după 17 etape disputate, campioana este lider în clasament (43 puncte - un meci în plus disputat), astfel încât partida de astăzi ar putea avea un caracter decisiv în cazul în care una dintre cele două formații își va adjudeca toate punctele puse în joc.

Clasamentul Ligii Florilor MOL AICI

Bilanțul întalnirilor directe, în toate competițiile, este unul la fel de interesant. În ultimele 5 partide disputate, SCM Rm Vâlcea a reușit 2 victorii în timp ce CSM București a obținut 3. În aceste 5 partide, echipa considerată gazdă a câștigat de două ori. 

Statistică detaliată AICI

Adrian Vasile - antrenor principal CSM București:

Este un meci foarte important, care, în mare parte, va oferi echipei câștigătoare prima șansă la câstigarea campionatului. Victoria este cuvântul de ordine pe care noi îl avem înaintea oricărui meci, asa că inclusiv meciul de azi se înscrie în aceaași categorie. A fost un an în care a trebuit să așteptăm momentul revanșei, iar astăzi a venit momentul. Tot lotul este valid, mai puțin Laura Chiper, care, din păcate, a avut niște probleme în procesul de recuperare și nu va putea juca.

Florentin Pera - antrenor principal SCM Rm Vâlcea

Ne așteaptă un joc foarte dificil la CSM București, având în vedere ca ne confruntăm cu probleme de lot și nu putem alinia cea mai bună echipă pentru acest joc. Chiar daca CSM București pleacă cu prima șansă, prin prisma faptului că au un buget de 3 ori mai mare ca al nostru și un lot de jucătoare cu foarte mare experiență, sunt convins că la ora jocului echipa noastră se va mobiliza așa cum a făcut-o de fiecare dată în meciurile importante și am convingerea că putem produce surpriza și în aceste condiții.