Cristina Năstase și Simona Stancu au scris o nouă pagină de istorie devenind primul cuplu feminin de arbitri care a condus un derby din Liga Masculină de Handbal (CS Dinamo București - CSA Steaua București - Etapa 21).

Cristina Năstase: "Ne-am bucurat că a fost un meci de handbal frumos, plin de pasiune și dăruire din partea celor două echipe. Derby-ul s-a jucat la un nivel handbalistic ridicat, în viteză, cu multe schimbări de direcție și cu mult suspans. Ne-am simțit foarte bine fizic și suntem bucuroase că eforturile noastre susținute de a fi mereu într-o formă fizică foarte bună ne oferă un confort și fizic, și mental, ce ajută foarte mult in meciuri de o asemenea anvergură.

A fost o surpriză delegarea noastră la acest derby de traditie și mulțumim CCA pentru încrederea lor și pentru șansa acordată de a arbitra un derby atât de frumos și sperăm că acestă delegare nu a fost doar un cadou de 8 martie. Am dori să mulțumim antrenorilor și jucătorilor celor două echipe pentru aprecieri și pentru cuvintele frumoase adresate dupa acest meci."