UPDATE

În urma ultimelor discuții cu Federația de Handbal din Muntenegru, suporterii români care doresc să cumpere bilete la turneul preolimpic sunt rugați să contacteze direct Federația de Handbal din Muntenegru la adresa hfmontenegro@t-com.me, specificând dacă doresc bilete în sectorul suporterilor români.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naționala feminină de Handbal a României va participa alături de Norvegia, Muntenegru și Thailanda, la turneul preolimpic de calificare pentru Tokyo 2020, care va avea loc în Podgorica, Muntenegru în perioada 20-22 martie.


În urma discuțiilor purtate cu Federația Internațională de Handbal și Federația de Handbal din Muntenegru, am fost informați că suporterii români care vor să fie prezenți la meciurile din cadrul acestui turneu pot achiziona atât biletele de acces cât și servicii de cazare, transport local, excursii prin agenția agreată, "Security Guard Montenegro". Mai multe detalii privind oferta agenției puteți găsi AICI.


Prețurile comunicate sunt:
1.  Categoria I 70,00 EUR/zi de competiție
2.  Categoria II 40,00 EUR/zi de competiție
3.  Bilete VIP 100,00 EUR/zi de competiție 


Rugăm astfel toate persoanele interesate de achiziționarea biletelor de access și/ sau de servicii extra, să contacteze agenția mai sus menționată la adresa de email travelagencyguard@gmail.com, specificând că doriți bilete în sectorul suporterilor români. 
Încercăm în continuare să simplificăm procedura, însă pentru moment aceasta este cea aleasă și comunicată de organizatorii turneului preolimpic.