Vino alături de noi pentru evenimentul care va avea loc în București, în perioada 30 Iunie -15 Iulie 2020. Hai să facem un Campionat Mondial de neuitat!

Departamentele în care poți activa ca voluntar sunt: VIP, Media/Marketing, Logistică, Activități cu parteneri, Zona de Suporteri, Sprijin bilete, Asistenți echipe, Asistenți oficiali, Transport, Organizare săli antrenamente, Organizare săli de competiție, Centru acreditări, Șoferi, Îngrijirea suprafeței de joc. Vor avea prioritate voluntarii care au disponibilitatea de a ne ajuta pe toată durata campionatului.

Beneficiile oferite voluntarilor sunt: kit de voluntar, adeverință de voluntariat, mâncare, apă. Programul diferă în funcție de activitățile fiecărui departament. Pentru mai multe informații, puteți scrie la adresa: voluntar@frh.ro.

Te rugăm să răspunzi la întrebările din formularul din linkul de mai jos ca parte din procesul de înscriere ca voluntar pentru Campionatul Mondial de Handbal Feminin Tineret 2020. 

Datele completate în acest formular au caracter confidențial și vor fi utilizate doar pentru programul de voluntariat FRH.

Data limită pentru completarea acestui formular: 3 aprilie 2020.

Click AICI pentru accesarea formularului de voluntar!