Naționala de Cadeți a României a disputat astăzi primul meci amical la Călărași impotriva Macedoniei de Nord, la finalul unei săptămâni de pregătire în care antrenorii României, Gabriel Armanu și Atilla Horvath, au avut la dispoziție 18 jucători din cei 56 monitorizați la această categorie de vârstă. Lotul pentru această acțiune poate fi găsit AICI.

România vs Macedonia de Nord 30-22

Echipa României: Botezatu Alexandru, Pașca Alexandru, Stejar Claudiu - 2, Ciu Mario, Pavlov David - 5, Chis Remus, Voica Bogdan - 5, Voiculescu Alexandru - 4, Rusu Darius - 2, Pintoiu George - 1, Hauler Andreas - 1, Armanu Ștefan - 1, Dincă Valentin, Stanciuc Daniel - 7, Dragoi Florin, Iosif Dragoș, Radu Codrin - 2

Gabriel Armanu, antrenor România: Un joc pe care l-am început cu ușor trac. Emoții  la debut care sunt de înteles la această vârstă și mai ales în fața unui public pretențios și cunoscător al fenomenului. Însă reușitele din atac și apărare bună ne-au dat curaj, ajungând până la un plus de 9 goluri pe tabelă. îmbucurator este faptul ca toți sportivii convocați au participat la joc, iar pe toată durata partidei au fost sustinuți de o frumoasă galerie.

Cea de-a doua partidă amicală contra Macedoniei de Nord este programată pentru mâine, 16 februarie, ora 11:00, la Călărași.