MOL România și Federația Română de Handbal au încheiat un parteneriat pentru susținerea performanței în liga națională de handbal feminin.
 
Liga Națională de Handbal Feminin, al doilea campionat ca valoare din Europa, va deveni din acest sezon Liga Florilor MOL.
 
MOL România și Federația Română de Handbal au încheiat astăzi un parteneriat pentru susținerea performanței în liga națională de handbal feminin. MOL România devine partener principal al primului eșalon de handbal feminin din țară, care va deveni din acest sezon Liga Florilor MOL.
 
“Suntem onorați să fim primul partener principal al ligii naționale de handbal feminin și să susținem performanța handbalistelor și antrenorilor noștri, ale căror eforturi și dedicare au transformat Liga Florilor într-una dintre cele mai performante competiții de handbal din Europa. MOL România a susținut de-a lungul anilor numeroase proiecte adresate tinerilor sau domeniului sănătății, iar parteneriatul de astăzi dovedește consecvența noastră, pentru că sportul are o contribuție majoră la promovarea unui stil de viață sănătos în rândul tinerilor”, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL România.
 
“Faptul ca MOL România, o companie atât de puternică, a venit alături de noi ne onorează și ne bucură foarte mult. Este o recunoaștere a valorii pe care acest produs de sport îl are, parte dintr-un proces destul de lung în care produsele pe care le are handbalul românesc au fost delimitate, branduite și apoi au fost scoase în piață. Pentru Liga Florilor MOL va fi o continuare a acestui drum, suntem la momentul de față a doua Ligă din Europa și dorim să ne menținem în pozițiile fruntașe, iar prin intermediul Ligii să reușim să aducem cât mai multă lume către handbal, atât ca practicanți, cât și ca spectatori”, a afirmat Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal.
Din partea jucătoarelor din Liga Florilor MOL, la eveniment a luat parte și Crina Pintea, cea mai bună jucătoare româncă în anul 2019, care și-a exprimat aprecierea față de această inițiativă: "În numele întregului colectiv de jucătoare din Ligă vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce faceți pentru noi, este foarte important sprijinul dumneavoastră și încrederea pe care ne-o acordați."
 
Campionatul național de handbal feminin este al doilea campionat ca valoare din Europa, conform coeficientului Federației Europene de Handbal. Este o competiție strânsă și în sezonul curent, în care CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea se îndreaptă din nou spre un photo finish.
 
MOL România are o prezență de 25 de ani pe piața românească, timp în care a fost nu doar un actor economic predictibil și onest, dar și un partener de încredere și un deschizător de drumuri în ceea ce privește activitățile de responsabilitate socială. Compania și-a asumat misiunea de a se implica în aspecte importante ale vieții societății, așa cum sunt sportul, mediul sau sănătatea.
 
Despre MOL România
MOL România este o subsidiară a MOL Group şi una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezenţă de peste 20 ani pe piaţa autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse şi servicii în domeniul comerţului de carburanţi, lubrifianţi, produse petrochimice şi bitum. În prezent, compania deţine un număr de 227 de staţii de servicii, 4 puncte de încărcare a autovehiculelor electrice, situate în 4 stații MOL din București, 2 depozite de carburanţi, la Giurgiu şi Tileagd şi un terminal LPG la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la Bucuresti, un sediu administrativ la Arad şi un număr de aproximativ 250 de angajaţi proprii. MOL România a fost prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de 2 ori cu locul I pentru calitate în clasamentul programelor de loialitate din România în cadrul cercetării de piaţă QUDAL. Începând cu anul 2017, MOL România este parte a proiectului NEXT-E care vizează instalarea a 40 de staţii de încărcare pentru autovehicule electrice. MOL România este un membru activ al comunităţilor în care operează, printr-o platformă extinsă de programe sociale precum Premiul Mentor, Program pentru Sănătatea Copiilor sau Permis pentru Viitor.
Despre Grupul MOL
 
Grupul MOL este o companie multinațională integrată și independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operațiuni în peste 30 de țări, aproximativ 25.000 de angajați în întreaga lume și peste 100 de ani de experiență în industrie. În domeniul explorării și producției de hidrocarburi, experiența de peste 75 de ani a Grupului sprijină operațiunile de producție în 8 țări și activitățile de explorare în 13 țări. Grupul MOL controlează patru rafinării și două unități petrochimice la nivelul managementului integrat al lanțului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croația. Compania are, de asemenea, o rețea de peste 2.000 de benzinării în Europa Centrală și de Sud-Est, în 10 țări.