Urmează o perioadă foarte importantă pentru naționala masculină de seniori a României, iar selecționerul Rareș Fortuneanu este conștient de necesitatea obținerii unor evoluții convingătoare și crearea unui lot cât mai competitiv.

Rareș Fortuneanu, selecționer România: Săptămâna petrecută la Cluj a fost una axată mai degrabă pe partea defensivă, în săptămâna din decembrie ne vom concentra pe partea ofensivă și relațiile de joc, pe tactică și faza a doua. O săptămână în care vom vedea câțiva jucători care nu au făcut parte din prima săptămână de la Cluj, după care ne vom face o idee, conturată deja în mare parte, despre lotul cu care vom aborda Trofeul Carpați. Atunci vor fi prezenți și jucătorii din străinătate pe care i-am lăsat în repaos pentru că au etapă de campionat, este vorba de Șimicu, Popescu și Grigoraș. La Trofeul Carpați vom avea două meciuri, primul cu Olanda. Soer să jucăm finala și să câștigăm Trofeul, însă obiectivul este de a vedea la lucru, în regim de meci, toți jucătorii care au făcut parte din lot în această perioadă, să controlăm lotul pentru calificările din ianuarie. Apoi ne așteaptă o săptămână intensă, când vom pleca în Italia și vom aborda Turneul de Calificare cu o echipă cât mai completă, mai competitivă, în ciuda unor accidentări la jucători importanți. Sper ca de acum încolo să fim ocrotiți de asemenea accidentări care nu sunt benefice pentru jucători, nici pentru grup."

Tabel Nominal cu sportivii lotului de seniori care vor participa la Trofeul Carpati de la Bucuresti (26-29.12.2019) și Cantonamentul de pregatire si Jocuri Calificare CM 2020 (Italia 03-12.01.2020)

1

Mocanu

Marius

AHC Dobrogea-Sud Constanta

2

Csog

Vencel

AHC Dobrogea-Sud Constanta

3

Iancu

Ionut

AHC Dobrogea-Sud Constanta

4

Popescu

Mihai

Saint Raphael HB

5

Bujor

Gabriel

 AHC Dunarea Calarasi

6

Dumitriu

Gabriel

AHC Dunarea Calarasi

7

Simicu

Alexandru

Saint Raphael HB

8

Soare

Dragos

AHC Dunarea Calarasi

9

Szoke

Marius

AHC Potaissa Turda

10

Thalmaier

Roland

AHC Potaissa Turda

11

Cabut

Calin

CS Minaur  Baia Mare

12

Csepreghi

Alexandru

CS Minaur  Baia Mare

13

Botea

Tudor

CS Minaur  Baia Mare

14

Bucataru

Alexandru

CSA Steaua Bucuresti

15

Grigoras

Demis

Chambery HB

16

Fotache

Viorel

CSM Bucuresti

17

Savenco

Dan Andrei

Dinamo  Bucuresti

18

Negru

Andrei  Nicusor

Dinamo.Bucaresti

19

Fenici

Cristian Stelian

SCM Poli Timisoara  

20

Sadoveac

Marius

SCM Poli Timisoara