Procedura de acreditare pentru meciul România-Ucraina din data de 25 septembrie (Sala D.P.Colibași, Brașov) se va realiza exclusiv online, pe pagina www.frh.ro/acreditari. După înregistrarea în baza de date, vă puteți acredita cu un singur click la următoarele evenimente FRH. În cazul în care sunteți deja înregistrat, vă logați în platforma online cu user&parola și aplicați pentru o acreditare la acest eveniment.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni.

Termenul limită pentru depunerea online a cererilor de acreditare este vineri 20 septembrie 2019, ora 10:00. Acreditările vor putea fi ridicate pe baza actului de identitate de la Sala D.P. Colibași, pe data de 25 septembrieîncepând cu ora 16:30. Persoana de contact florin.sandu@frh.ro.

Acreditările vor permite accesul în zona media din arenă și vor fi condiție obligatorie pentru participarea la întâlnirile oficiale cu mass-media ale echipelor, facilitând obținerea de interviuri și declarații.

Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție.

 

Vă mulțumim,

Departamentul Media al FRH

 

--
Biletele sunt puse în pe http://frh.ro/bilete

Copiii cu vârsta de până la 7 ani beneficiază de intrare gratuită și vor ocupa același scaun cu adultul însoțitor.

De asemenea, rugăm persoanele cu dizabilități care doresc să participe la acest meci să ne contacteze pe emailul comunicare@frh.ro, în care să specifice numele, datele de contact (email, număr de telefon) și datele de contact ale însoțitorului, dacă acest lucru este necesar, până la data de 22 septembrie 2019.

Meciurile vor fi televizate de către Televiziunea Română.