Campioanele de la Râmnicu Vâlcea nu sunt impresionate de vedetele de talie mondială ale rivalelor de la CSM București, iar interul Mădălina Zamfirescu le aruncă mănușa înainte de meciul din Supercupa României:

”Nu ne temem de voi”

SCM Râmnicu Vâlcea e pregătită pentru Supercupa României, prima confruntare din noul sezon cu rivala CSM București. Campioanele en-titre știu că bucureștencele se află în căutarea revanșei, după ce le-au suflat titlul sezonul trecut, dar mărturisesc că nu le e frică deloc de ”tigroaice”.

 “Toată lumea așteaptă acest meci, nu știu dacă e vorba de revanșă, cât de faptul că fiecare își dorește să arate că e mai bun. Inclusiv în oraș, toată lumea vorbește despre asta. Am ajuns să cred că majoritatea oamenilor sunt de părere că poți să pierzi cu oricine, dar nu cu CSM. De la CSM nu ne e teamă de nimeni, ne e teamă de noi. Suntem bătăioase, eu cred că atmosfera își va spune cuvântul, pentru că avem o atmosferă placută și cred că lucrul ăsta ne va ajuta foarte mult”  – Mădălina Zamfirescu, handbalistă SCM Râmnicu  Vâlcea.

Omul care a făcut istorie la Vâlcea mai vrea un trofeu

Antrenorul Florentin Pera a adus titlul la Vâlcea după o pauză de 6 ani și vrea acum să își treacă în palmares o nouă Supercupă.

 “Pentru Râmnicu Vâlcea cu siguranță e important, pentru că suntem câștigătorii acestui trofeu și vom face tot ce este posibil pentru a-l păstra. Desigur că nu va fi deloc ușor, CSM București beneficiază de un lot extrem de valoros, au investit mult. Anul trecut nu cred că le-a picat prea bine înfrângerea cu noi și cu siguranță vor face tot ce este posibil pentru a-și lua revanșa. Pleacă cu prima șansă datorită faptului că au investit foarte mult, însă și sezonul trecut nimeni nu ne dădea vreo șansă” – Florentin Pera, antrenor SCM Râmnicu Vâlcea.

Meciul din Supercupă a devenit subiect tabu pentru Mădălina Zamfirescu și prietenele sale care joacă la CSM București.

“Încercăm să evităm subiectul ăsta, pentru că suntem prietene înainte de rivale și încercăm să-l evităm. Cel puțin până duminică, nu vorbim despre asta” – Mădălina Zamfirescu, handbalistă SCM Râmnicu Vâlcea.

 

Fanii campioanei s-au mobilizat

Duminică, la Supercupă, Brașovul va fi luat cu asalt de fanii echipei SCM Râmnicu Vâlcea.

 “Cu siguranță sala va fi plină, o să vedeți. Eu simt pulsul din Vâlcea, toată lumea vrea să vină la meci. Ar trebui să fie o sală de zece mii de locuri să poată să ajungă toți vâlcenii la meci. Primim foarte multe telefoane, în jumătate de oră toate biletele s-au dat” – Florentin Pera, antrenor SCM Râmnicu Vâlcea.

”Cred că va fi o sală plină și abia aștept. Sunt conștientă că oamenii de aici vor fi foarte mulți alături de noi” – Mădălina Zamfirescu, SCM Râmnicu Vâlcea.

 

Biletele s-au pus în vânzare

În acest an, Supercupa României la handbal se va disputa duminică, 25 august, la Brașov, atât în competiția fetelor, cât și la băieți. La feminin, meciul SCM Rm. Vâlcea – CSM București este programat la ora 17:30, în vreme ce la masculin, partida CS Dinamo București – SCM Poli Timișoara va începe la ora 14:30. Biletele pot fi procurate de pe www.frh.ro/bilete și în rețeaua Bilete.ro. Prețul unul abonament la Supercupa României este de 25 lei, iar tichetul la un singur meci este de 15 lei.