Federația Română de Handbal organizează Cursul Anual de Perfecționare al antrenorilor din Liga Națională și Divizia A (prezenta este obligatorie).

Detalii organizatorice ale cursului:

Perioadă desfășurare:

12 iunie, orele 14:00 – 14 iunie, orele 16:00

Loc de desfășurare:

București

Taxa de participare:

300 lei

Taxa include:

Participare la curs, coffee break;

Transport hotel – sală

Bilete meci calificare Men’s EHF Euro 2020 : ROU- POR

Servicii de cazare și masă – suportate de F.R.H.

Cazare:

Rin Grand Hotel****, Strada Vitan-Bârzești, 7D

Camere duble

Locație prezentări teoretice:

Sală conferințe Rin Grand Hotel

Locație lecții practice:

Sala Apollo, Strada Energeticienilor Nr. 55

Dată limită înregistrare și achitare plată:

7 iunie 2019

Detalii cont bancar F.R.H.

RO60RNCB0072049705620001, Banca Comercială Română

Program curs:

Urmează a fi comunicat în timp util.

Note:

*Înregistrarea la curs se face prin e-mail la adresa cursantrenoriseniori@frh.ro care să conțină următoarele:

  1. Dovada plată taxă participare (copie);
  2. Numele și prenumele participantului;
  3. Clubul participantului;
  4. Competiția în care este înscrisă echipa pe care o conduce participantul;
  5. E-mail-ul participantului;
  6. Categorie antrenor, conform carnetului de antrenor al participantului.

*La data înregistrării la curs (12 iunie, începând cu orele 12.30), toți antrenorii sunt obligați să prezinte copie după carnetul de antrenor.

Cursul anual de Perfecționare al antrenorilor va fi urmat, la interval de 2 săptămâni, de examenul de licențiere (Licența A și actualizare Licența B).

Antrenorii care nu au susținut examen pentru licența B sunt rugați să întocmească un dosar conform programului de instruire continuă și licențiere a antrenorilor de handbal. Pentru antrenorii care se află în situația reactualizării licenței nu mai este necesară depunerea acestor dosare.

Examenul de licențiere va consta într-un test grilă, cu întrebări rezultate din prezentările teoretice și practice ale lectorilor invitați la curs.

Lecțiile teoretice și practice din cadrul cursului vor fi puse la dispoziția antrenorilor în termen de maxim 48 de ore de la încheierea cursului, prin intermediul canalului de youtube (https://www.youtube.com/channel/UCr742PTqueo_UDMNk_7VWzg) al F.R.H., la care vor avea acces antrenorii înscriși/prezenți la cursul de perfecționare, în baza unei parole individuale pusă la dispoziție de F.R.H.

Sesiunea de examinare se desfășoară în perioada 1 iulie – 5 iulie 2019. Locațiile și datele exacte pentru fiecare locație vor fi anunțate în timp util.

Sesiunea de reexaminare dedicată antrenorilor care nu promovează examenul inițial, precum și celor care nu pot fi prezenți la prima evaluare se va desfășura în perioada 15 iulie – 19 iulie. Locația (locațiile) și data/datele exacte vor fi anunțate în timp util.

Pentru mai multe detalii legate de Cursul Anual de Perfecționare al Antrenorilor L.N., divizia A vă puteți adresa persoanelor de contact: Cristina Vărzaru (0720 909 570); Sorin Toacsen (0745 168 572), Nicoleta Alexandrescu (0744 927 165) sau la adresa de mail cursantrenoriseniori@frh.ro