Procedura de acreditare pentru Final Four Cupa României FAN Courier Handbal Masculin din data de 9-10 martie (Sala Polivalentă, Focșani) se va realiza exclusiv online, pe pagina www.frh.ro/acreditari. După înregistrarea în baza de date, vă puteți acredita cu un singur click la următoarele evenimente FRH. În cazul în care sunteți deja înregistrat, vă logați în platforma online cu user&parola și aplicați pentru o acreditare la acest eveniment.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni.

Termenul limită pentru depunerea online a cererilor de acreditare este marți, 5 martie 2019, ora 12:00. Acreditările vor putea fi ridicate pe baza actului de identitate de la Sala Polivalentă Focșani, pe data de 9 martie, începând cu ora 13:00. Vă vom comunica ulterior persoana de contact.

Acreditările vor permite accesul în zona media din arenă și vor fi condiție obligatorie pentru participarea la întâlnirile oficiale cu mass-media ale echipelor, facilitând obținerea de interviuri și declarații.

Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție.

Vă mulțumim,

Departamentul Media al FRH

--

Biletele pentru Final Four Cupa României FAN Courier Focșani sunt disponibile pe platforma Entertix și în magazinele partenere, iar din 5 martie și la casa de bilete a sălii:

https://www.entertix.ro/g/155/handbal-total-la-focsani-cupa-romaniei-fan-courier.html

Copiii cu vârsta de până la 7 ani beneficiază de intrare gratuită și vor ocupa același scaun cu adultul însoțitor.

De asemenea, rugăm persoanele cu dizabilități care doresc să participe la acest eveniment să ne contacteze pe emailul comunicare@frh.ro, în care să specifice numele, datele de contact (email, număr de telefon) și datele de contact ale însoțitorului, dacă acest lucru este necesar, până la data de 6 martie.

În funcție de rezultatele din semifinalele competiției există posibilitatea să mai fi eliberate bilete pentru meciurile finale. (au fost rezervate locuri în sală în funcție de cerințele echipelor participante)

 

Meciurile vor fi televizate de către Televiziunea Română.