Accidentată grav la genunchi (ruptură ligamente încrucișate) la Campionatul European din Franța, căpitanul echipei naționale a României, Cristina Neagu, a revenit în tară la aproximativ o săptămână după intervenția chirurgicală care a avut loc în Belgia. 

Cristina Neagu: "Operația în sine nu a fost foarte grea, însă primele zile după operație au fost dificile. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege ce se întâmplă. De acum înainte, toată concentrarea mea este pe recuperare, vor fi și momente grele, însa măcar știu încotro mă îndrept. Vor fi momente grele, voi avea dureri, dar fac parte din acest proces, eu sunt pregătită psihic să înfrunt ceea ce urmează. Sunt foarte fericită că am scăpat de partea cea mai grea, operația, și abia aștept să mă apuc de recuperare. 

În mod normal este vorba despre 6-7 luni, însă asta diferă în funcție de fiecare om, eu sper ca în vară să pot începe pregătirea. Aș vrea să mulțumesc Federației Române de Handbal și echipei de club, CSM București, pentru că s-au ocupat foarte bine de această deplasare a mea in Belgia și au rezolvat și costurile operației. Chiar vreau să le mulțumesc pentru asta, precum și echipei de la Sport-Hub și tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susținere."