Drumul către Final Four-ul Cupei României FAN Courier la handbal masculin continuă cu meciuri extrem de puternice in faza Optimilor de Finală. Cu cinci dueluri intre echipe din Liga Zimbrilor si cu certitudinea că o echipa din Divizia A se va califica mai departe, luna decembrie se anuntă extrem de interesantă pentru fanii handbalului din România.

După turul liber din 16-imi, liderul Ligii Zimbrilor, CSM București, o va infrunta pe AHC Potaissa Turda, in deplasare, intr-unul din cele mai interesante dueluri ale acestei faze din competitie. 

"Daca la prima tragere la sorți am fost echipa norocoasă, de data aceasta sorții ne-au scos in cale un adversar dificil, meciul poate fi considerat derbiul optimilor de finală. Disputarea meciului pe propriul teren o avantajează pe Potaissa Turda, insă in momentul de față CSM București este liderul Campionatului, cu un lot puternic si sper sa reușim sa ne calificăm." - Sorin Uțică, CSM București

Desi eliminată din Cupa EHF, CSA Steaua București continua meciurile tari din SEHA League, avand programate inca cinci partide pana la sfârsitul acestui an, iar tragerea la sorți i-a pregatit inca un duel foarte puternic cu deținătoarea titlului, AHC Dobrogea Constanța.

"Steaua a avut intotdeauna obiective mărețe, atingerea topurilor competițiilor in care se angrenează, e clar pentru noi că obiectivul este sa câstigăm acest meci." - Nicolae Munteanu, CSA Steaua București

Reprezentanta României in Liga Campionilor EHF, Dinamo București, a avut parte de mai mult noroc, având de înfruntat o noua echipă din Divizia A, CSM Sighișoara, dupa victoria la scor obținută in turul precedent pe terenul echipei CS Medgidia (28-47).

"Pentru noi a fost o tragere norocoasă, beneficiem de o deplasare relativ ușoară. Ne vom trata adversarul cu respect si vom merge cu intreaga echipă, așa cum am mers si la Medgidia, Cupa Romaniei FAN Courier fiind unul dintre obiectivele echipei, precum și Campionatul și un drum cat mai lung in Liga Campionilor."- Daniel Georgescu, presedinte CS Dinamo București

* Meciurile se vor desfășura intr-o singură manșă, in prima parte a lunii Decembrie, urmând ca programul exact sa fie anunțat in cel mai scurt timp.