Federația Română de Handbal și Sport Business Chain (SBC) au încheiat un parteneriat prin care oferă gratuit o invitație, prin concurs, la Conferința de management și marketing Sports Business Conference, care va avea loc în perioada 28-30 septembrie, la București - Buftea, Domeniile Știrbey.
 
Tema conferinței este „Monetizarea Sustenabilă a Organizațiilor Sportive”, acest eveniment fiind un prilej excelent de învățare pentru toți profesioniștii din sport, unde participă invitați cu renume din sportul internațional:  Alex Trickett (fost Global Head of Sport – Twitter), Maik Matischak (Vicepreședinte comunicare NBA EMEA), Simon Chadwick (profesor și codirector – Centrul de Business Sportiv al Universitații Salford, Marea Britanie), Mike Farnan (fost Director General al clubului Manchester United), printre mulți alții.
 
Evenimentul are scopul de a oferi contextul prin care organizațiile sportive pot să învețe cum pot monetiza sustenabil variabile precum: social media, digital marketing, ecommerce, activări de sponsorizări, fan engagement, implicarea comunității sau crearea de parteneriate strategice. Limba de lucru a evenimentului este engleza.
 
Agenda completă a conferinței poate fi consultată pe site-ul: https://sportbusinesschain.com/.
 
Biletul, în mod normal evaluat la costul de 200EUR, va include accesul la conferință, precum și prânzul și două coffee break-uri în fiecare dintre cele trei zile de conferință.
 
Pentru a participa, trebuie să trimiteți pe adresa comunicare@frh.ro o adresă motivațională, în limba engleză, cu motivul pentru care doriți să participați, clubul / organizația de unde proveniți și funcția deținută. 

Criterii de selecție:

  1. Punctaj de la 1 la 100 pentru motivație
  2. Punctaj suplimentar pentru candidații care dețin funcție de conducere (management / marketing) în cluburi, astfel:
  • +15 puncte club de Liga Națională
  • +10 puncte club de Divizie A
  • +5 puncte club de juniori
  • +5 puncte, dacă aplicantul lucrează în domeniul handbalului (se pot cumula cu punctele oferite pe criteriile de mai sus)

Data limită de înscriere este luni, 24 septembrie, ora 11:00, iar rezultatul va fi afișat pe site-ul FRH pe data de 25 septembrie, ora 19:00.