Hotararile Consiliului de Administratie din data de 23.08.2021

Comunicari Consiliul de Administratie, Luni, 23 august 2021


Hotărâri Consiliu de Administrație nr 174/23.08.2021

 

S-a solicitat membrilor Consiliului de Administrație aprobarea:

 1. Listelor arbitrilor și observatorilor pentru sezonul competițional 2021-2022, în urma promovării examenului din data de 21 august.

Cu 13 voturi „pentru” (Dedu, Luca, Bejinariu, Bocan, Manea, Tadici, Ghervan, Kotetz, Ali, Evi, Sâsâeac, Dinu, Teuțan) se aprobă lista arbitrilor. Dl. Drăgănescu și-a exprimat un punct de vedere, dar nu a votat. Dl Pavel fărăr drept de vot.

Cu 9 voturi „pentru”(Dedu, Luca, Bocan, Kotetz, Ali, Evi, Ghervan, Sâsâeac, Teuțan) și 2 voturi împotrivă (Dinu, Drăgănescu) se aprobă lista observatorilor. Dl. Tadici a votat inițial „pentru”, după care a revenit asupra votului. Dnii Pavel, Manea și Bejinariu fără drept de vot.

 2. Regulamentului de desfășurare a Diviziei A masculin, 4 serii, sezon competițional 2021-2022

Cu 13 voturi „pentru” (Dedu, Luca, Manea, Bejinariu, Pavel, Bocan, Kotetz, Sâsâeac, Evi, Ali, Ghervan,Tadici, Teuțan) se aprobă regulamentul. Dl. Dinu nu și-a exprimat votul. Dl. Drăgănescu și-a exprimat un punct de vedere, dar nu a votat.

 3. Modificării Protocolului medical de organizare și desfășurare a competițiilor de handbal, (exceptarea minorilor de la testarea COVID).

Cu 13 voturi„pentru” (Dedu, Luca, Manea, Bejinariu, Bocan, Tadici, Ghervan, Pavel, Sâsâeac, Ali, Evi, Kotetz, Teuțan) se aprobă modificarea. Dnii. Dinu și Drăgănescu nu au votat.