Ședința Comisiei Centrale de Disciplină din data de 10.06.2021

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Joi, 10 iunie 2021


Proces verbal nr 380,

Încheiat azi, 10/06/2021, în ședința extraordinară a C.C.D.în prezența membrilor: Jugănaru L., Vicea V., Dinca V., Teodorescu E., Berindei D.

1. În legătură cu raportul suplimentar al observatorului  Bejinariu Gheorghe, prezent la jocul de J III M, dintre echipele CSU din Suceava  și CSM Bucuresti, disputat în data de 10.06.2021, la Bacau, Comisia hotărăște:

sancționarea Oficialului Boca Vasile de la echipa CSU din Suceava  cu avertisment, pentru comportare nesportiva,  conform art. 55.2. lit. a)

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare și dovada plății motivării hotărârii.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.