Ședința Comisiei Centrale de Disciplină din data de 04.05.2021

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Miercuri, 05 mai 2021


Proces Verbal  nr. 368

Încheiat azi, 04/05/2021, în ședința ordinară a C.C.D., în prezența membrilor: Jugănaru L., Dinca V., Vicea V., Teodorescu E., Berindei D.

1. În legătură cu sesizarea clubului SCM Gloria Buzău prin directorul Cazan Ion, privind declarațiile tendențioase în mass-media ale antrenorului Weber Alexandru de la echipa C.S. Măgura Cisnădie, din data de 27/04/2021, Comisia, odată cu comunicarea sesizării și a anexelor, solicită un punct de vedere acestuia pentru ședința din data de 11/05/2021.

2. În legătură cu hotărârea C.C.A. din data de 04/05/2021, Comisia, văzând că au fost îndeplinite condițiile art. 25 în baza art. 2.2 raportat la art. 26.3, lit. a), admite cererea de ratificare și înscrie hotărârea în Registrul de evidență a sancțiunilor după cum urmează:

- cuplul Ifrim/Ilisei (NT), întrucât au primit calificativele S, S/M, M/B, observatorul acordându-le calificativul ”Mediu”, hotărârea C.C.A. este de a nu fi propuși pentru suspendare.

- cuplul Doana Georgiana/Gociu Ana Maria (B), întrucât au primit calificativele NS, S/M, M/B, observatorul acordându-le calificativul ”Bine”, hotărârea C.C.A. este de a nu fi propuse pentru suspendare.

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare și dovada plății motivării hotărârii.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.