Sedinta Comisiei Centrale de Disciplina din data de 04.02.2021

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Joi, 04 februarie 2021


Proces verbal nr 330,

Încheiat azi, 04/02/2021, în ședința extraordinară a C.C.D., în prezența  a membrilor: Jugănaru L., Dinca V., Vicea V., Teodorescu E., Berindei D.

1. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Cazan Ionuț și Suliman Gesur, prezenți la jocul de Campionat Național J I , masculin, dintre echipele A.C.S. Sporting Ghimbav și C.S.S. Odorheiu Secuiesc, disputat în data de 04/02/2021, la Sf. Gheorghe, Comisia hotărăște:

sancționarea sportivului Drăgușin Ruben de la echipa A.C.S. Sporting Ghimbav cu 2 (două) etape suspendare, conform art. 50.2 lit. c), pentru o acțiune grosolană prin care se pune în pericol sănătatea celui faultat. (Regula 8.9)

 

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare și dovada plății motivării hotărârii.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.