Sedinta Comisiei Centrale de Disciplina din data de 03.02.2021

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Miercuri, 03 februarie 2021


Proces verbal nr 335,

Încheiat azi, 03/02/2021, în ședința extraordinară a C.C.D., în prezența membrilor: Jugănaru L., Dinca V., Vicea V., Teodorescu E., Berindei D.

1. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Stark Bogdan/Ștefan Romeo, delegați la jocul de LNM, dintre echipele C.S.M. Vaslui și C.S. Minaur Baia Mare, disputat în data de 03/02/2021, la Sf. Gheorghe, Comisia hotărăște:

sancționarea sportivului NAGY ROBERT de la echipa C.S. Minaur Baia Mare cu avertisment, conform art. 50.1 lit. a), pentru un fault care pune în pericol sănătatea celui faultat. (regula 8.5)

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare și dovada plății motivării hotărârii.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.