Sedinta Comisiei Centrale de Disciplina din data de 02.02.2021

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Marþi, 02 februarie 2021


Proces Verbal  nr. 334

Încheiat azi, 02/02/2021,în ședința ordinară a C.C.D.,în prezența membrilor: Jugănaru L., Dinca V., Vicea V., Teodorescu E., Berindei D.

1. În legătură cu raportul suplimentar al observatorului Dima Adrian Rentz, delegat la jocul de LNF dintre echipele C.S. Activ Prahova Ploiești și S.C.M. Rm. Vâlcea, disputat în data de 02/02/2021 la București, Comisia solicită un punct de vedere C.S. Activ Prahova Ploiești privind neînregistrarea în S.E.I. a oficialilor Constantin R și Iancu A. pentru ședința din 09/02/2021.

2. În legătură cu Hotărârea din 01/02/2021 a C.C.A., Comisia, văzând că au fost îndeplinite condițiile art. 25, în baza art. 22 raportat la art. 263 lit. a), admite cererea de ratificare și înscrie hotărârea în Registrul de evidență sancțiuni, după cum urmează:

- în urma analizei arbitrajului de la partida dintre echipele C.S.M. Ploiești și C.S.U. Politehnica Iași, Divizia A Masculin, cuplul de arbitri Moldovan Alex și Pipa Cristian a primit 3 (trei) calificative de ”satisfăcător”, membrii comisiei de vizionare considerând că prestarea acestora nu a influențat rezultatul final. Întrucât decizia comisiei de vizionare este aceea de a nu sancționa cuplul de arbitri, C.C.A. nu propune sancționarea acestora.

 

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare și dovada plății motivării hotărârii.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.