Sedinta Comisiei Centrale de Disciplina din data de 23/01/2021

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Sâmbãtã, 23 ianuarie 2021


Proces verbal nr 330

Încheiat azi, 23/01/2021, în ședința extraordinară a C.C.D., în prezența membrilor: Jugănaru L., Dinca V., Vicea V., Teodorescu E., Berindei D.

1. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Constantin Alexandru și Gal Laszlo, și al delegatului Potora Cristian, prezenți la jocul de Divizia A Masculin, dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanța și C.S. Universitatea Craiova, disputat în data de 23/01/2021, la Cluj-Napoca, Comisia hotărăște:

sancționarea antrenorului Popescu Marius de la echipa C.S. Universitatea Craiova cu avertisment, conform art. 55.2 lit. a), pentru comportament nesportiv.

2. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Savin Ionuț și Bălan Constantin, și al delegatului Potora Cristian, prezenți la jocul de Divizia A Masculin, dintre echipele C.S.U. Constantin Brâncuși Tg. Jiu și C.N.O.P.J. București, disputat în data de 23/01/2021, la Cluj-Napoca, Comisia hotărăște:

sancționarea sportivului Ciu Mario de la echipa C.N.O.P.J. București cu 1 (una) etapă suspendare, conform art. 50.1 lit. c), pentru un fault prin care se pune în pericol sănătatea celui faultat.

 

*Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare și dovada plății motivării hotărârii.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.