Sedinta Comisiei Centrale de Disciplina din data de 22/01/2021

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Vineri, 22 ianuarie 2021


Proces verbal nr 329,

Încheiat azi, 22/01/2021, în ședința extraordinară a C.C.D., în prezența membrilor: Jugănaru L., Dinca V., Vicea V., Teodorescu E., Berindei D.

1. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Constantin Alexandru și Gal Laszlo, și al delegatului Potora Cristian, prezenți la jocul de Divizia A Masculin, dintre echipele C.S. Universitatea Craiova și C.N.O.P.J. București, disputat în data de 22/01/2021, la Cluj-Napoca, Comisia hotărăște:

sancționarea sportivului Gheorghe Eduard de la echipa C.N.O.P.J. București cu avertisment, conform art. 50.1 lit. a), pentru un fault prin care se pune în pericol sănătatea celui faultat.(regula 8.5)

2. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Badiu Gabriel și Barbu Ioan, și al delegatului Potora Cristian, prezenți la jocul de Divizia A Masculin, dintre echipele C.S. Alexandria și C.S. Medgidia, disputat în data de 22/01/2021, la Cluj-Napoca, Comisia hotărăște:

sancționarea sportivului Manole Alin de la echipa C.S.M. Alexandria cu avertisment, conform art. 50.1 lit. a), pentru fault prin care se pune în pericol sănătatea celui faultat.(regula 8.5)

*Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare și dovada plății motivării hotărârii.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.