ȘEDINȚA COMISIEI CENTRALE DE DISCIPLINĂ DIN DATA DE 06.10.2020

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Marþi, 06 octombrie 2020


ȘEDINȚA COMISIEI CENTRALE DE DISCIPLINĂ DIN DATA DE 6.10.2020

PROCES VERBAL NR. 312

Încheiat astăzi, 6.10.2020, în ședința ordinară a C.D.D., în prezența membrilor: Jugănaru Lucian, Dincă Valerica, Teodorescu Emil, Berindei Dan.

1. În legătură cu sesizarea nr. 1539/06.10.2020, privind nerespectareaa Protocolului medical de organizare si desfasurare a competitiilor de handbal la turneul 2 contând pentru Liga Zimbrilor, desfasurat la Sf. Gheorghe, 4-11 octombrie, de catre CSM Focsani, comisia:

-vazând modalitatea in  care clubul a omis informarea in termen a FRH, asupra starii de sanatate a sportivilor care nu au efectuat deplasarea la turneu, cât și neinformarea în timp regulamentar și  lipsei de informare a tuturor categoriilor menționate în același Protocol, referitoare la starea de sanatate a sportivului Mocanu Valentin,

-vazand buletinele de analiza si data acestora, a sportivilor testati in data de 05.10.2020, CCD hotaraste:

Sanctionarea clubului CSM Focsani 2007, cu penalitate 20.000 lei, conform art 3.1 din Protocolul medical de  organizare si desfasurare a competitiilor de handbal, (PMODCH), data de achitare 05.11.2020, pentru nerespectarea obligatiei de  informare imediată a F.R.H., asupra unui caz suspect sau și pozitiv la Covid-19, pe perioada desfășurării antrenamentelor pe plan local.

Sanctionarea clubuui CSM Focsani 2007 cu excludere din turneu, pierderea meciurilor ramase  de disputat cu 10-0, si penalitate pecuniara de  20. 000 lei, data de achitare 05.11.2020, conform art 3.2 din PMODCH, pentru depistarea a mai mult de 3 jucatori testați RT-PCR cu rezultat pozitiv, în timpul desfă1urării turneului.

2. In legatura cu sesizarea sportivei Ani Mihaela Senocico de nerespectare a hotararii nr. 481 a Comisiei de Memorii ramasa definitiva prin decizia nr. 35 a Comisiei de Apel de catre clubul sportiv Magura Cisnadie, CCD vazand si notificarea deschiderii procedurii de insolventa a administratorului judiciar ”Zenit Management SRL”, hotaraste:

- suspendarea procedurii disciplinare impotriva clubului CS Magura Cisnadie pana la solutionarea procedurii generale de insolventa.

3. In legatura cu sesizarea sportivei Nan Maria Cristina de nerespectare a hotararii nr. 482 a Comisiei de Memorii ramasa definitiva prin decizia nr. 36 a Comisiei de Apel de catre clubul sportiv CS Magura Cisnadie, CCD, vazand si notificarea deschiderii procedurii de insolventa a administratorului judiciar ”Zenit Management SRL”, hotaraste:

- suspendarea procedurii disciplinare impotriva clubului CS Magura Cisnadie pana la solutionarea procedurii generale de insolventa.

4. In legatura cu sesizarea sportivei Joita Gabriela Daniela in contradictoriu cu HC Dinamo Bucuresti privind nerespectarea hotararii nr. 464/06.12.2020 a Comisiei de Memorii, Comisia hotaraste:

- scaderea unui punct in campionat din cele obtinute de echipa participanta la cel mai inalt nivel competitional, la fiecare 10 zile, pana la executarea integrala a hotararii, incepand cu data de 07.10.2020, conform art. 8.14 din RSTJH. Aceasta hotarare va fi adusa la indeplinire de catre Comisia Centrala de Competitii.

5. In legatura cu declaratiile date de directorul echipei CSM Bacau domnul Adrian Gavriliu in publicatia Desteptarea, Comisia, vazand si punctul de vedere al acestuia, hotaraste:

- sanctionarea domnului Adrian Gavriliu, director CSM Bacau cu penalitate pecuniara 3000 lei, data de achitare 05.11.2020, conform 45.2 lit. b pentru declaratii care se dovedesc a fi nereale in mass-media.

  

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare și dovada plății motivării hotărârii.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.