Ședința Comisiei Centrale de Disciplină din data de 06.12.2019

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Vineri, 06 decembrie 2019


Proces Verbal  nr. 279

Încheiat astăzi, 06/12/2019, în ședința extraordinară a C.C.D. în prezența membrilor: Jugănaru Lucian, Vicea Viorel, Dincă Valerică, Berindei Dan, Teodorescu Emil.

 

În legătură cu procedura disciplinară deschisă împotriva clubului C.S.M. Corona Brașov, Comisia, văzând punctul de vedere al acestuia, hotărăște:

  • Respinge excepția necompetenței generale a Comisiei de Disciplină, ca neîntemeiată
  • Respinge excepția inadmisibilității sesizării Comisiei de Disciplină, ca neîntemeiată.

 

În baza dispozițiilor Art. 62 alin. 2 din Legea 227/2006 privind prevenirea și combaterea dopajului în sport, sancționează echipa de handbal feminin senioare a C.S.M. Corona Brașov cu descalificarea și pierderea punctelor obținute în Liga Națională, sezonul competițional 2019-2020.

 

 

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare și dovada plății motivării hotărârii.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.