Modificări Sistemul electronic de înregistrare 2019-2020

Comunicari Comisia Centrala de Competitii, Vineri, 26 iulie 2019


Actualizări SEI 2019-2020

26.07.2019

 

Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații inainte de a începe să completați datele pentru sezonul 2019-2020.

Câmpul nou obligatoriu pentru jucătorii extracomunitari: "Permis de muncă". Acesta funcționează ca și câmpul "Legitimație viză medicală", în sensul că trebuie să adăugați un scan după permisul de muncă și să setați datele între care acesta este valabil.

Modificări și îmbunătățiri ale sistemului de adăugare/creare jucători
În pagina de administrare echipă avem urmatoarele butoane noi: Importă echipă, Creează jucător în SEI, Adaugă jucător

Importă echipă - se folosește când echipa nu are nici un jucător adăugat. Acesta aduce toți jucătorii dintr-o echipă anterioară. Dacă echipa este din sezonul curent atunci aceasta poate aduce și fișierele disponibile pentru a evita încă odata urcarea lor.
Extrem de util în cazurile în care o echipă are același lot în mai multe competiții și pentru inițializarea lotului unei echipe ce nu a suferit mari modificări față de anul anterior.

Adaugă jucător - se folosește pentru adăugarea jucătorilor în echipă. Căutarea în baza de date se va face pe baza numărului legitimației de joc. Funcționalitatea este aceeași ca a butonului de importă echipă: daca jucătorul este prezent în sezonul curent se adaugă toate datele jucătorului, inclusiv vize, permise, poze, iar dacă nu este prezent în sezonul curent se importă doar datele de bază
Ca modalitate de lucru recomandăm ca sa se aducă jucătorul din sistem, apoi să sa se completeze toate informațiile și fișierele necesare și abia apoi să se treaca la adaugarea jucatorului într-o altă echipă pentru a-i "clona" toate fișierele și datele și a evita "munca dublă".

Creează jucător în SEI - acest buton se folosește doar dacă jucătorul nu este găsit pe baza numărului de legitimație în SEI.

Buton nou: "Trimite la verificare". După finalizarea introducerii datelor unei echipe în SEI, în pagina echipele mele se regăsește butonul trimite la verificare. Acesta confirmă operatorilor FRH că datele pe care dumneavoastră le-ați introdus sunt gata pentru verificare

Buton nou: "Situație" În pagina fiecărei echipe în dreptul titlului "Jucători", se regăsește acest buton care prezintă situația datelor respectivei echipe. Datele și fișierele jucătorilor, oficialilor și echipei respective. În următorul update se vor putea vedea statusurile automate ale unui jucător (disponbilitatea în raportul de joc a datelor).

Câmp nou: "Nr. tricou" este necesar pentru ușurarea folosirii raportului de joc, în competițiile în care acesta este disponbil

 

Vă reamintim că aceste fișiere sunt obligatorii și necesare pentru verificarea sportivilor în raportul de joc.