Ședința Comisiei Centrale de Disciplină din data de 18.06.2019

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Miercuri, 19 iunie 2019


Proces Verbal 253

Încheiat astăzi, 18.06.2019, în ședința ordinară a C.C.D., în prezența membrilor: Vicea V., Teodorescu E., Berindei D., Dincă V.

1. În legătură cu sesizarea Domnului Popa Nicolae, membru al Comisiei Centrale de Arbitri, privind afirmațiile antrenorului Haidu Sebastian, de la echipa Pegasus Tg. Mureș, postate pe un site de socializare (Facebook), Comisia:

- solicită un punct de vedere antrenorului Haidu Sebastian (Pegasus Tg. Mureș) privind afirmațiile făcute pe site-ul de socializare.

- solicită un punct de vedere Domnului Tomescu Gabriel, delegat C.C.C. la Turneul Final de J IV F, disputat la Rm. Vâlcea, privind dialogul dintre Domnul Haidu Sebastian și scorer-cronometrorul Ilina Cornel

- solicită un punct de vedere Domnului Ilina Cornel privind dialogul cu Domnul Haidu Sebastian, înaintea jocului dintre echipele L.P.S. Buhuși și Pegasus Tg. Mureș.

Punctele de vedere solicitate pentru ședința C.C.D. din data de 25/06/2019.

 

*Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare și dovada plății motivării hotărârii.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.