Hotarari ale Consiului de Administratie din data de 27.09.2017

Comunicari Consiliul de Administratie, Miercuri, 27 septembrie 2017

HOTARARI  CONSILIUL  DE  ADMINISTRATIE

27.09.2017 Baile Olanesti

Participa: Dedu Alexandru, Luca Steluta, Georgescu Daniel, Ali Nurhan, Baban Ioan, Barcan Marius,  Bejinariu Gheorghe, Dumitru Dan, Kotecz Daniel, Manea Doru, Pavel Vasile, Plesa Toma, Sasaeac Flaviu, Tadici Gheorghe

1. Se valideaza in unanimitate hotararile Comitetului Director din 09.08.’17 si 28.08.’17;
  2. Se valideaza cu 13 voturi “pentru” si  un vot “impotriva” hotararile Comitetului Director din 18.09.’17 ;
  3. Cu 8 voturi “pentru” si 6 voturi “impotriva” membrii CA au hotarat ca tariful pentru inchirierea Salii L. Grigorescu la jocurile dintre echipe de juniori, sa fie de 120 lei/ora;
  4. Membrii CA au hotarat in unanimitate ca ofertele structurilor sportive privind  organizarea  Turneelor  Finale ale Campionatelor de juniori sa fie transmise la FR Handbal pana la 01.11.’17. In acest sens pe site-ul federatiei va fi postat comunicatul Departamentului Tehnic  referitor la cerintele de atribuire a competitiilor susamintite ;
  5. Mambrii CA au hotarat in unanimitate ca distanta maxima de la care pot fi delegati arbitrii principali la jocurile de juniori, sa fie de 250 km ;
  6. In unanimitate membrii CA au hotarat afilierea provizorie (reafilierea) urmatoarelor structure sportive : ACS Odorheiu Secuiesc, ACS Vulturii Bucuresti, HC Dinamo Bucuresti, ACS Magnum Botosani, ASC KSE Tg. Secuiesc, CSM Mihai Viteazul Vulcan, CSS Slatina, ACS Atletik Satu Mare, AS Arrubium 2008 Macin, HCM Gloria Buzau, CSS Focsani, CS Orasenesc Mizil, ACS Piticu’ Fetesti, ACS Bastya Lazarea ;
  7. Se aproba in unanimitate depunerea la MTS a documentelor pentru acordarea titlului de Maestru Emerit al Sportului d-lui Flangea Olimpiu ;
  8. Membrii CA au hotarat cu 9 voturi “pentru” si 5 voturi “impotriva” invalidarea hotararii de suspendare pentru doi ani a sportivelor Melinte Maria-Adelina, Boghian Anania-Alexandra, Ciobanu Adina si Bostina Irina. Sportivele raman legitimate la ACS Transilvania Brasov, putandu-se transfera in conditiile Regulamentului de transfer ;
  9. Cu 13 voturi “pentru” si un vot “impotriva” (Kotecz), membrii CA au hotarat respingerea solicitarii CS Unirea Sannicolau Mare ;
  10. Membrii CA au aprobat in unanimitate componenta CNOT Brasov si CNOT Iasi ;
  11. In unanimitate a fost aprobata depunerea candidaturii federatiei pentru organizarea  CM , astfel: 2020 la  feminin U20 si 2021 la masculin U21.