Examen Delegati 2016-2017

Comunicari Comisia Centrala de Competitii, Luni, 19 septembrie 2016


Comisia Centrala de Competitii organizeaza examenul pentru corpul de delegati FRH ce vor asigura buna desfasurare a turneelor de juniori pentru sezonul 2016/2017 care incep in luna noiembrie 2016.

Acestia trebuie sa fie apti din punct de vedere medical, prezentand un aviz medical de la o institutie sanitara abilitata, avand inscris perioada de valabilitate, stampila institutiei si parafa medicului (o copie scanata a acestuia va fi transmis si pe email atasata) .

Cunoasterea Statutului FRH, a regulamentului comisiilor aferente FRH si a regulamentelor de desfasurare a competitiilor de juniori, copii si minihandbal sunt obligatorii.

Comisia Centrala de Competitii, isi rezerva dreptul de a alcatui si supune spre aprobare conducerii FRH, lista cu persoanele abilitate a fi invitate sa sustina examenul anual, pentru dobandirea calitatii de delegat FRH.

Se declara admis si se atesta ca delegat, pentru sezonul respectiv, candidatul care a obtinut minimum 75% raspunsuri corecte in urma examenului online.

TERMEN DE INSCRIERE PANA LA DATA DE : 26.09.2016 ORA 12:00

Inscrierile se trimit pe adresa de e-mail parvumihai@gmail.com

Relatii suplimentare la telefon 0745.60.99.31.

Presedinte Comisia Centrala de Competitii,

Mihai Pirvu