Sedinta Comisiei Centrale de Competitii din 08.12.2015

Comunicari Comisia Centrala de Competitii, Marþi, 08 decembrie 2015


Comisia Centrala de Competitii

S-a luat act de adresele L.T. TRAIAN VUIA – LPS TG. JIU cu privire la jucatorii de talie si LPS PIATRA NEAMT – CSM BUCURESTI, cu privire la documentele de participare a jucatorului Vartolomei Vlad.

Jocul HC SIBIU – HC ARGES PITESTI din 29.11.2015 s-a omologat cu 10-0 pt. HC SIBIU si echipa HC ARGES PITESTI a fost sanctionata cu 3 puncte pentru neprezentare.

CSM BUCURESTI II – CS D.A.T. VICOV BUKOVINA a fost omologat cu 10-0 pentru CS D.A.T. VICOV BUKOVINA si echipa CSM BUCURESTI II a fost sanctionata cu 1 punct, pentru nerespectare varsta (Div. A, masc.).

LPS PIATRA NEAMT – CSM BUCURESTI II a fost omologat cu 10-0 pentru LPS PIATRA NEAMT, CSM BUCURESTI II sanctionata cu 1 punct pentru cerinte varsta.

CS POLI UNISTIL IASI – CS RULMENTUL BICAZ, Div. A, masc., s-a omologat cu 10-0 pentru CS POLI UNISTIL IASI, iar echipa  CS RULMENTUL BICAZ a fost sanctionata cu 1 punct, pentru folosirea mai multor jucatori cu dubla legitimare (3 jucatori).

S-au facut modificari la partea de structura a site-ului FR Handbal (clasamente juniori), privind modul de afisare a punctelor bonus pentru talie (au fost bagate iconite pentru puncte bonus la fiecare echipa individual, pe fiecare joc, precum si cumularea punctelor bonus intr-un singur rand la clasamentul general).

S-a aprobat modificarea si completarea Procesului Verbal de omologare a salilor cu un punct (14) referitor la avizul obligatoriu de la ISU. Totdata, acesta va fi anexat in copie legalizata la Procesul Verbal.