Sedinta Comisiei Centrale de Apel din 16.05.2016

Hotarari Comisia Centrala de Apel, Joi, 19 mai 2016


1. Cu privire la apelul formulat de ACS SCOALA 181 SSP BUCURESTI impotriva deciziei Comisiei Centrale de Disciplina din cadrul FR Handbal din data de 5 aprilie 2016 (legat de cazul sportivei Badea Alexandra Diana), Comisia de Apel hotaraste:

Respinge apelul ca tardiv formulat, avandu-se in vedere ca decizia contestata a fost publicata pe site-ul FR Handbal in data de 5.04.2016 iar apelul a fost declarat de club la 12.04.2016, incalcandu-se astfel termenul prevazut la art. 75 din Regulamentul Disciplinar al FR Handbal.

2. Referitor la apelul formulat de antrenorul DUMITRU CRISTIAN, se ia act de completarea taxei de apel cu 200 de lei; analizand inscrisurile administrate in fond si apelul antrenorului, Comisia de Apel constata ca apelul formulat nu este sustinut de niciun mijloc de proba, fiind limitat la o simpla afirmatie vizand conditia sanatatii (care a impiedicat participarea antrenorului pe banca tehnica). Pe de alta parte, decizia disciplinara atacata se intemeiaza pe rapoartele suplimentare intocmite atat de arbitrii meciului, cat si de observatorul delegat, iar probele la care acestia fac referire nu au fost contestate prin apel.

In consecinta, Comisia de Apel respinge apelul ca nefondat si mentine decizia Comisiei Centrale de Disciplina.

3. Cu privire la apelul declarat de antrenorul DAN VALENTIN, de la echipa HCF PIATRA NEAMT, impotriva deciziei C.C.D. din data de 09.02.2016, se pune in vedere apelantului sa faca dovada achitarii taxei de apel si sa-si precizeze pozitia cu privire la audierea martorilor propusi.