Sedinta Comisiei Centrale de Competitii din 15.12.2015

Comunicari Comisia Centrala de Competitii, Marþi, 15 decembrie 2015


Comisia Centrala de Competitii

S-a luat masura excluderii echipei LPS BOTOSANI (juniori I masculin) ca urmare a 2 neprezentari.

S-a luat act de cea de-a doua neprezentare a echipei HC ARGES PITESTI, Divizia A, Seria A masculin, si a fost contactata conducerea clubului, care a comunicat ca in 48 de ore va transmite un punct de vedere pentru activitatea viitoare. O decizie definitiva se va lua in sedinta viitoare.

S-a luat act de adresa LPS BISTRITA din 29.11 privind sanctionarea d. Prof. Vlad Silvian, s-a transmis materialul in vederea intocmirii unui raspuns impreuna cu Comisia Centrala de Disciplina pentru LPS BISTRITA.

S-a luat act de adresa transmisa prin fax de CS SEINI privind omologarea completa a jocurilor din seria H, juniori III feminin. Aceasta va putea fi facuta in momentul primirii tuturor rapoartelor de joc si va fi afisata pe site-ul FR Handbal – Competitii.

S-a luat act de contestatia facuta de CSS SIGHISOARA la jocul cu LPS TG MURES privind substituirea unei jucatoare, Catana Cristina (LPS TG MURES) cu Vita Timea. Se va verifica daca aceasta a fost taxata si se asteapta completarea documentatiei pentru luarea unei decizii.