HOTARARI ALE CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE 09.11.2015

Comunicari Consiliul de Administratie, Luni, 09 noiembrie 2015


Participanti : Georgescu, Barcan, Bejinariu, Ciobanu, Cirligeanu, Manea, Mateescu, Pavel, Plesa, Sasaeac si Dumitru

  1. Se valideaza in unanimitate Hotararile Comitetului Director.
  2. In legatura cu Apelul introdus de catre CSM cetate Deva impotriva Hotararii Comisiei de Memorii (cazul Cartas Florentina), membrii CA solicita clubului prezentarea documentelor de plata in original.
  3. In legatura cu Apelul introdus de catre HC Adrian Petrea impotriva Hotararii Comisiei de Disciplina (cazul Patru Ralph), membrii CA acorda drept de joc sportivului susamintit incepand cu data de 10.11.’15.
  4. In legatura cu solicitarea HC Odorhei si CSM Bucuresti de prelungire a datei limita de transfer, membrii CA  aproba propunerea facuta  numai daca toate cele 14 echipe din Liga Nationala masculina sunt de acord. Acesta va fi exprimat in scris pana la data de 13.11.’15 ora 14:00.
  5. Se aproba in unanimitate acordarea (cu respectarea prevederilor legale in vigoare) a unui ajutor umanitar de 5.000 euro, fam. Pascu Ana, in legatura cu evenimentele de la Clubul Colectiv.  
  6. In legatura cu Apelul introdus impotriva Hotararii Comisiei de Disciplina (cazul Unirea Sannicolau Mare), membrii CA hotarasc urmatoarele :
  • anularea penalizarii clubului, acestuia urmand sa i se schimbe incadrarea
  • delegarea d-lor Manea si Dumitru sa efectueze o analiza a modului in care AJH Timis a dat acceptul pentru inscrierea echipei susamintite in Campionatul Ungariei (categ. a IV-a).