Sedinta Consiliului de Administratie din data de 13.05.2015

Comunicari Consiliul de Administratie, Miercuri, 13 mai 2015


HOTARARI ALE CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE

Bucuresti 13.05.’15

  1. Se valideaza in unanimitate hotararile Comitetului Director din perioada 20.03 – 11.05.’15
  2. Se aproba in unanimitate Regulamentul de Organizare si Functionare al Consiliului de Administratie.(descarca aici)
  3. Se aproba in unanimitate organizarea de catre FR Handbal a Congresului, Conferintei si a Comisiei Stiintifice ale Federatiei Europene de Handbal.
  4. Se aproba in unanimitate desemnarea d-nei Ivan Nicoleta in functia de Coordonator pentru Handball Beach, precum si infiintarea Subcomisiei de Beach Handball.
  5. Se aproba organizarea Adunarii Generale Ordinare in data de 13.06.’15, ora 10:00 la Cluj Napoca, astfel: 11 voturi pentru, 2 abtineri si 1 vot impotriva.
  6. Se aproba Ordinea de zi a Adunarii Generale Ordinare, astfel :11 voturi pentru, 2 abtineri si 1 vot impotriva.
  7. Se aproba materialele pentru Adunarea Generala Ordinara, astfel: 11 voturi pentru, 2 abtineri.
  8. Se aproba in unanimitate trimiterea catre structurile sportive afiliate a solicitarii de a formula propuneri pentru modificarea Statutului FR Handbal pana la data de 10.08.’15.
  9. Se aproba mentinerea Hotararii Comisiei Centrale de Competitii in legatura cu Contestatia facuta de catre CSA Steaua Bucuresti pentru penalizarea din jocul cu Energia PanduriiTg. Jiu, astfel : 10 voturi pentru, 3 abtineri si 1 vot impotriva.
  10. Se respinge solicitarea HC Arges Pitesti de rejudecare a contestatiei facuta de catre aceasta in legatura cu jocul HC Arges Pitesti – CSM Ploiesti.
  11. Se hotaraste trimitarea spre judecare a Memoriului inaintat de catre HCM Baia Mare comisiilor abilitate: Comisia Centrala de Competiti isi Comisia de Disciplina.
  12. Se aproba sistemul de premiere al  personalului salariat al FR Handbal pentru performantele obtinute de catre loturile nationale, astfel :13 voturi pentru, 1 vot impotriva.
  13. Se aproba Regulamentul de desfasurare al Barajului de promovare in Liga Nationala. (descarca aici)