Sedinta Comisiei Centrale de Apel din data de 24.04.2015

Hotarari Comisia Centrala de Apel, Vineri, 24 aprilie 2015


1. Referitor la apelul SC Muresul Tg. Mures privind pe sportiva Tamas Reka, in legatura cu hotararea Comisiei de Memorii nr 61/02.12.2015, Comisia de Apel constata:
- A fost solicitata prezentarea unor documente oficiale din care sa reiasa achitarea obligatiilor financiare ale clubului catre sportiva Tamas Reka;
- Comisia de Apel a constatat ca documentele solicitate nu au fost transmise la FRH in termenul prevazut prin adresa nr. 230/19.02.2015.

In aceste conditii Comisia de Apel hotareste:
- Mentine hotararea Comisiei de Memorii;
- Sportiva este libera de contract si se poate transfera la orice club conform Regulamemntelor FR Handbal.
- Cu drept de recurs extraordinar la Consiliul de Administratie al FRH, in termenul prevazut de regulament.

2. In legatura cu apelul antrenoarei Gabriela Artene (CS Handbal Art Galati) privind hotararea Comisiei de Disciplina in legatura cu suspendarea respectivei antrenoare in urma jocului CS Handbal Art Galati - CS United Galati (disputat in perioada 27-29.03.2015,la Turneul  JIIIF) Comisia de Apel hotareste:
- Conform documentelor prezentate si dupa vizionarea casetei video de catre membrii comisiei a meciului mai sus mentionat, Comisia de Apel anuleaza decizia de suspendare a antrenoarei Artene Gabriela dicitata de Comisia de Disciplina in data de 31.01.2015 ca urmare a faptului ca motivele suspendarii nu corespund realitatii.
Comisia de Apel recomanda:
-analiza de catre Comisia de Observatori a raportului depus de observatorul FRH la respectivul turneu;
- Colegiului Central al Arbitrilor ca pe viitor la meciurile echipelor din Galati sa nu  mai fie delegat arbitru Daniel Basso.

3. In legatura cu apelul formulat de catre clubul AS Handbal Club Potaissa Turda, inregistrat la FRH cu nr. 647/24.04.2015, Comisia de Apel urmeaza sa hotarasca in sedinta din 28.04.2015, dupa analiza tuturor documentelor si vizionarea casetei video a jocului.