SEDINTA EXTRAORDINARA A COMISIEI CENTRALE DE DISCIPLINA DIN DATA DE 08.05.2024

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Miercuri, 08 mai 2024

Încheiat astăzi, 08.05.2024, în ședința extraordinară a Comisiei Centrale de Disciplină, în prezența membrilor: Vasile Daniel - preşedinte, Vicea Viorel – vicepreşedinte, Dincă Valerică - membru, desfășurată în regim online, la ora 20:00.

1. În legătură cu raportul suplimentar al observatorului și arbitrilor delegați la jocul din cadrul competiției “Turneu Final Junioare 1 Valoare”, dintre echipele CSM BUCUREȘTI și CSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI, din data de 08.05.2024, de la Galați, Comisia, analizând documentele prezentate, stabilește:

- sancționarea sportivei Denisa Adriana RADU (CSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI) cu suspendare din activitatea handbalistică pentru 1 (un) joc, începând cu data de 09.05.2024, pentru fault prin care se pune în pericol sănătatea celui faultat, conform art. 50.1 lit. c) din Regulamentul disciplinar al FRH, sezonul competițional 2023 – 2024. Sancțiunea se aplică la categoria J I – feminin.