Sedinta Comisiei Centrale de Disciplina din data de 13.06.2023

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Marþi, 13 iunie 2023

Încheiat astăzi, 13.06.2023, în ședința ordinară a Comisiei Centrale de Disciplină, în prezența membrilor: Vasile Daniel  - preşedinte, Vicea Viorel – vicepreşedinte, Dincă Valerică și Dragoș Baltă, la sediul FRH, ora 16:00.

1. În legătură cu Raportul suplimentar al arbitrilor delegați la jocul de Divizia A –feminină, dintre echipele CS ȘTIINȚA BACĂU – CNE SF.GHEORGHE, din data de 26.04.2023, de la Bacău, Comisia nu a primit până la data ședinței documentația necesară din partea Comisiei Centrale de Competiții, motiv pentru care revine cu solicitarea exprimării unui punct de vedere până la următoarea ședință a Comisiei Centrale de Disciplină, din data de 20.06.2023;

2. În legătură cu Raportul suplimentar al arbitrilor și observatorului delegat la jocul de  J I – masculin, Turneu Final Speranță, dintre echipele C.S.Ș.STEAUA BUCUREȘTI – C.S.Ș. FĂGĂRAȘ, din data de 03.06.2023, de la Făgăraș, Comisia a solicitat un punct de vedere clubului C.S.Ș. FĂGĂRAȘ, precum și oficialilor delegați la acest joc cu privire la incidentele petrecute în timpul și la finalul jocului, până la următoarea ședință a Comisiei Centrale de Disciplină, din data de 20.06.2023.