Hotararile Consiliului de Administratie din data de 04.08.2022

Comunicari Consiliul de Administratie, Joi, 04 august 2022

Proces verbal nr. 195/04.08.2022

Participă online: Din, Cosman, Tadici, Mazilu, Costea, Marocico, Joița, Caba, Bocan, Potora, Sâsâeac, Mihăilă, Armanu, Stănescu, Cârligeanu

Lipsesc: Dinu

Se continuă ședința Consiliului de Administrație conform punctul 16 din Procesul verbal nr. 194/02.08.2022, cu discutarea punctelor 6 și 7 de pe Ordinea de zi, după cum urmează:

6. Regulamente Divizia A - masculin și feminin, Regulamente Juniori I, II, III, IV – masculin și feminin, Regulament minihandbal, Regulament baby handball, R.O.F. C.C.A., R.O.F. C.C.O.D. (Anexele 6.1 – 6.17, 6.18, 6.19)

Regulamente Divizia A - masculin și feminin

Dl. Tadici părăsește ședința online a CA la ora 14:56, după intervenția avută.

Se aprobă în unanimitate Regulamentele de Divizia A feminin și masculin, cu următoarele mențiuni

• numărul de serii (2,3,4) să se stabilească în funcție de numărul echipelor înscrise,
  • obligativitatea a minim 5 jucători U23 (1999 - 2006) pe raportul de joc pentru echipele cu statut de senioare cu drept de promovare
  • menținerea a minim 9 jucători proprii pe raportul de joc pentru a beneficia de sportivi cu dublă legitimare și împrumutați.

Regulamente Juniori I, II, III – masculin și feminin

• Cu 1 vot ”împotrivă” (Stănescu) și 13 ”pentru” se aprobă revenirea la sistemul de desfășurare clasic cu 2 reprize  Regulamentul de Juniori.
  • Se aprobă în unanimitate eliminarea obligativității folosirii taliei din Regulamentele de juniori

Se aprobă în unanimitate dimensiunea mingii în cazul Regulamentului de Juniori III să fie ”1” în loc de ”2”, conform Regulamentului de joc al Federației Internaționale de Handbal.

Se aprobă în unanimitate:

• Regulament J I: păstrarea unui număr minim de 8 jucători pe categorie de vârstă, 6 – 8 jucători J II și maxim 2 J III
  • Regulament J II: 8 juniori pe categorie de vârstă, 6 – 8 juniori J III, 2 juniori J IV
  • Regulament J III: 8 juniori pe categorie de vârstă, 6 – 8 juniori J IV, 2 jucători minihandbal

Regulament Juniori IV – masculin și feminin

Se aprobă în unanimitate denumirea de ”Festival”, și nu de ”Campionat Național de J IV”.

Se aprobă în unanimitate amânarea stabilirii modului de desfășurare a tuturor Festivalurilor organizate sub egida Federației Române de Handbal și consultarea Asociațiilor Județene de Handbal și Asociației Municipiului București în acest sens, până la o dată ulterioară.

Regulament de organizare și funcționare a Comisiei Centrale de Observatori și Delegați

Cu 1 vot ”împotrivă” (Bocan) se aprobă ca membrii Comisiei federale de observatori și delegați să fie supuși examenului test teoretic cu grad minim de dificultate ca ceilalți observatori, delegați, cu excepția președinților comisiilor mai sus menționate, cu mențiunea ca examinarea să se organizeze înaintea delegării la meciurile din sezonul următor; în consecință, se aprobă modificarea regulamentului în acest sens.

Cu excepția prevederii de mai sus, se aprobă Regulamentul.

Regulament de organizare și funcționare a Comisiei Centrale de Arbitri

Se aprobă ca membrii Comisiei federale de arbitri să fie supuși examinării, cu excepția președinților comisiilor mai sus menționate, cu mențiunea ca examinarea să se organizeze înaintea delegării la meciurile din sezonul următor; în consecință, se aprobă modificarea regulamentului în acest sens.

Cu excepția prevederii de mai sus, se aprobă Regulamentul.

7. Solicitare aprobare regulamente C.N. beach handball seniori și juniori (Anexele 7.1, 7.2)