Ședința Comisiei Centrale de Disciplină din data de 10.06.2022

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Vineri, 10 iunie 2022


Proces Verbal nr. 443

Încheiat azi, 10/06/2022, în ședința extraordinară a C.C.D, în prezența membrilor: Jugănaru L., Dinca V., Vicea V., Berindei D., Teodorescu E.

  1. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Ciutacu M/Stamatoiu Constantin, delegați la jocul de J 2 Feminin Turneul Final Valoare, dintre echipele CSS 6 București și CSS Caracal, disputat în data de 10.06.2022 la Mioveni, Comisia hotărăște:
  •  sancționarea sportivei Vataselu Aida de la CSS Caracal cu avertisment conform art. 50.1 lit. a), pentru comportare nesportivă față de adversar.

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.