Ședința Extraordinară a Comisiei Centrale de Disciplină din data de 04.06.2022

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Sâmbãtã, 04 iunie 2022


Proces Verbal nr. 441

Încheiat azi, 04/06/2022, în ședința extraordinară a C.C.D, în prezența membrilor: Jugănaru L., Dinca V., Vicea V., Berindei D., Teodorescu E.

 1. În legătură cu raportul suplimentar al observatorului Sighicea Victor, delegat la jocul de handbal din cadrul Turneului Final de J 4 Feminin, dintre echipele ACS OK Sport Onești și CS Câmpina, disputat în data de 04.06.2022 la Timișoara, Comisia hotărăște:

  •  sancționarea sportivei Turcu Bianca de la ACS OK Sport Onești cu avertisment, conform art. 50.1 lit. a), pentru comportare nesportivă.

 2. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Nacu Adrian/Rucoi Adrian, delegați la jocul de baraj/promovare în Liga Florilor, dintre echipele CS Dacia Mioveni 2012 și CSU Cluj-Napoca, disputat în data de 04.06.2022 la Rm. Vâlcea, Comisia hotărăște:

  •  sancționarea sportivei Cordos Corina de la CSU Cluj Napoca cu avertisment conform art. 50.1 lit. a), pentru comportare nesportivă față de adversar.

 3. În legătură cu raportul suplimentar al observatorului State Eugen Marian, delegați la jocul de baraj/promovare în Liga Florilor, dintre echipele CS Dacia Mioveni 2012 și CSM Unirea Slobozia, disputat în data de 03.06.2022 la Rm. Vâlcea, Comisia constată că nu se impune luarea unor măsuri disciplinare.

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.