Ședința Extraordinară a Comisiei Centrale de Disciplină din data de 03.06.2022

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Vineri, 03 iunie 2022


Proces Verbal nr. 439

Încheiat azi, 03/06/2022, în ședința extraordinară a C.C.D, în prezența membrilor: Jugănaru L., Dinca V., Vicea V., Berindei D., Teodorescu E.

 1. În legătură cu raportul suplimentar al observatorului Sighicea Victor, delegat la jocul de handbal din cadrul Turneului Final de J 4 Feminin, dintre echipele HCS Sporting Ghimbav și CSM Ploiești, disputat în data de 02.06.2022 la Timișoara, Comisia hotărăște:

  •  sancționarea sportivei Sandu Anastasia Lucia de la HCS Sporting Ghimbav cu avertisment, conform art. 50.1 lit. a), pentru comportare nesportivă.

 2. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Marius Fiscu/Adrian Bagiu, delegați la jocul de handbal din cadrul Turneului Final de J 4 Masculin, dintre echipele HC TEC București și HC Junior BB Buzău, disputat în data de 02.06.2022 la Timișoara, Comisia hotărăște:

  •  sancționarea sportivului Neacșu Darius de la HC Junior BB Buzău cu avertisment, conform art. 50.1 lit. a), pentru comportare nesportivă față de adversar.

 3. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Marius Fiscu/Adrian Bagiu și validat de observatorul Candea Gheorghe, delegați la jocul de handbal din cadrul Turneului Final de J 4 Masculin, Grupa Principală, dintre echipele LPS Vaslui și HC Junior BB Buzău, disputat în data de 03.06.2022 la Timișoara, Comisia hotărăște:

  •  sancționarea antrenoarei Horjea Alina de la HC Junior BB Buzău cu suspendare pentru 5 (cinci) etape, începând cu data de 03.06.2022 conform art. 55.7 lit. b), pentru retragerea echipei de pe teren.â

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.