Ședința Extraordinară a Comisiei Centrale de Disciplină din data de 20.05.2022

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Vineri, 20 mai 2022


Proces Verbal nr. 434

Încheiat azi, 20/05/2022, în ședința extraordinară a C.C.D, în prezența membrilor: Jugănaru L., Dinca V., Vicea V., Berindei D., Teodorescu E.

1. În legătură cu raportul suplimentar al observatorului Năsturel Gheorghe, delegat la jocul de L.N.F., dintre echipele CSM Deva și CS Minaur Baia Mare, din data de 20.05.2022, disputat la Deva, Comisia constată că nu se impune luarea unor măsuri disciplinare.

2. În legătură cu raportul suplimentar al observatorului Bud Vasile, delegat la jocul din cadrul Barajului de Promovare în Liga Zimbrilor Masculin, dintre echipele CSM Bacău și CSM Oradea, din data de 20.05.2022, Comisia hotărăște:

  • sancționarea sportivului Szasz Csongor de la CSM Oradea cu avertisment, pentru comportare nesportivă față de adversar, conform art. 50.1 lit. a).

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.