Ședința Extraordinară a Comisiei Centrale de Disciplină din data de 12.05.2022

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Joi, 12 mai 2022


Proces Verbal nr. 431

Încheiat azi, 12/05/2022, în ședința extraordinară a C.C.D, în prezența membrilor: Jugănaru L., Dinca V., Vicea V., Berindei D., Teodorescu E.

 1. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Dudau/Dudau și al observatorului Cojocaru Remus, delegați la jocul de J 3 Masculin Speranță, dintre echipele CS Giroc Chișoda și LPS Brăila, din data de 12.05.2022, disputat la Rm. Vâlcea, Comisia hotărăște:

  • sancționarea sportivului Stroia Ovidiu de la LPS Brăila cu avertisment, pentru comportare nesportivă gravă față de adversar, conform art. 50.1 lit. a).

 2. În legătură cu raportul suplimentar al observatorului Cojocaru Remus, delegat la jocul de J 3 Masculin Speranță, dintre echipele CSS 2 București și Lic. Teor. Lucian Blaga din Reghin, din data de 12.05.2022, disputat la Rm. Vâlcea, Comisia hotărăște:

  • văzând prevederile art. 75.11 din Regulamentul Disciplinar, respectiv

75.11. Nerespectarea dispozițiilor privind vestimentația antrenorilor, astfel cum este prevăzută în caietul de sarcini, se sancționează cu:

a) Avertisment;

b) Penalitate pecuniară cuprinsă între 150 – 1.000 lei.”;

  • dar, având în vedere și faptul că regulile impuse în articolul menționat sunt reglementate pentru categoriile superioare ale jocului de handbal, Comisia consideră că nu se impune luarea unor măsuri disciplinare în acest caz.

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.